ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Ωρες λειτουργίας
2331022373
Τηλέφωνο
Μητροπόλεως 57 Βέροια
Διεύθυνση

Image

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ‘epidotin’, μετρά πάνω από 10 χρόνια στο χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων.
Αποτελεί μια στοχευμένη πρωτοβουλία νέων επαγγελματιών, που με όραμα την υλοποίηση της επιχειρηματικής τους ιδέας στο τομέα παροχής ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας, έχει ως αποστολή να παρέχει στους πελάτες της, υψηλού Επιπέδου Συμβουλευτικές υπηρεσίες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΟΡΑΜΑ

Μέσα από ευρύ φάσμα υπηρεσιών παρέχουμε υψηλού επιπέδου λύσεις για εσάς και την επιχείρησή σας, σε προγράμματα ΕΣΠΑ, αναπτυξιακό νόμο, ρυθμίσεις δανείων ενώ ακόμη στις υπηρεσίες της συγκαταλέγεται και το κομμάτι του real state.

ειναι παντα στο focus μασ ...

Ορισμένες από τις βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας τις οποίες προσπαθούμε να έχουμε πάντοτε σε πλήρη εφαρμογή σε οποιοδήποτε έργο υλοποιεί η ομάδα μας

1

Η ομάδα

απαρτίζεται από στελέχη, ικανά να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς, με εμπειρία, γνώση, δημιουργικότητα, και υψηλή αισθητική, ακολουθώντας ως στρατηγική την αξιοποίηση καινοτόμων ιδεών και εφαρμογών που συνθέτουν ένα ανταγωνιστικό επιχειρησιακό μοντέλο .
2

οργάνωση

Η εταιρία χαρακτηρίζεται από την άρτια οργάνωση και εκτέλεση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, που σε συνδυασμό με την φαντασία δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα που διαθέτει, εγγυάται για την επιτυχή υλοποίηση κάθε έργου που αναλαμβάνει. Συγκεκριμένα ασχολείται με τη Διαχείριση Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, το Στρατηγικό Σχεδιασμό, την Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις καθώς και άλλες υπηρεσίες συμβουλευτικού κυρίως χαρακτήρα.
3

ταχυτητα

Σε έναν επιχειρηματικό στίβο όπου η ταχύτητα αποτελεί βασικό πυλώνα επιτυχίας, φροντίζουμε πάντοτε ώστε όλες οι διαδικάσιες να είναι έτοιμες στην ώρα τους !!!

Στόχος μας,

να προσθέσουμε αξία σε κάθε επιχειρηματική σας δραστηριότητα, να είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα!


Γιατί εμείς στην epidotin, γνωρίζουμε τις ανάγκες σας περισσότερο από τον καθένα!

Το χαρτοφυλάκιο των πελατών μας περιλαμβάνει επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια αλλά και ιδιώτες.

Η εταιρεία μας και τα έμπειρα και ικανά στελέχη της epidotin αναλαμβάνουν για εσάς την υποβολή της αίτησης και στην συνέχεια την παρακολούθηση των διαδικασιών για την υλοποίηση του επενδυτικού σας φακέλου

Αξιολογούμε τις δυνατότητες της Εταιρείας σας και σας παρουσιάζουμε τα πλέον κατάλληλα επιδοτούμενα προγράμματα.

Μαζί κάνουμε τις σκέψεις και τις ιδέες σας πράξη, με εφαρμόσιμες προτάσεις και λύσεις, για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία.

0
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ORDERED COFFEES
0
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
0
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ PROJECTS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Epidotin.gr

Μητροπόλεως 57 Βέροια

Τηλέφωνο : 2331022373

Email : [email protected]
© Copyright 2024 Epidotin.gr
Ανάπτυξη ιστοσελίδας, Χριστόφορος Τριανταφυλλίδης

Search